top of page

Bakgrunn

Share Your Business (SYB) ble startet i 2018 med mål om å skape en markedsplass som kobler annonsører, som trenger hjelp til hjemmeprosjekter, med en fixer. Vi ønsker å gjøre det mer praktisk å få hjelp til hjemmeprosjekter man ikke har kommet helt i gang med, og gi kunden mer fleksibilitet når det kommer til prissetting og tid for utførelse.

Våren 2022 ble tjenesten lansert i Bromma i Sverige, og vi har i løpet av året utvidet til Horten og Tønsberg i Norge samt hele Stockholmsområdet. 

Map-syb.png
SYB_pin.png
SYB_pin.png
Stockholm
Horten
Tønsberg

Om SYB

team
1643900336685.jpeg

Martin Evensen

COO og medgründer

  • LinkedIn

Marthin har 22 års erfaring innen internasjonalt salg og ledelse, blant annet innen IT/telefonisektoren. Marthin har tidligere blant annet jobbet som direktør i Siemens og som Acquisition Manager i DELL og som styremedlem i Axel Johnson International AB. Marthin er også grunnleggeren av Preact.

Møt SYB-teamet

bJBc4XKX_400x400.jpg

André Løvestam

Styreleder og medgründer

  • LinkedIn

André har over 30 års ledererfaring i ledende norske selskaper med internasjonalt fotavtrykk. André har vært administrerende direktør i Orklas snackdivisjon, Europasjef i Tomra, og konsernsjef i Zwipe, TeleComputing ASA, Umoe IKT og Kjedehuset.

482.orig.fea554e815f25ad23a6d48e60efccbd4.png

Tore Kristoffersen

Styremedlem

  • LinkedIn

Tore har over 20 års erfaring i telekombransjen og har vært med på å bygge opp 4 store telekomselskaper. Han har også 15 års erfaring i ledergrupper i blant annet Netcom, Sense og Hello. Tore har vært administrerende direktør i Hello i 8 år og er også medgründer av eRate og My Beat.

Ta kontakt med

Ønsker du å komme i kontakt med SYB?

Følg oss

Følg med på SYBs sosiale medier!

facebook.png
linkedin.png
instagram.png
bottom of page